maanantai 5. elokuuta 2013

1# Ensimmäinen siirto!

Heips! Miten ikinä löysitkään tänne, niin ei sillä väliä! lue vaikka eka postaus ja koita päästä makuun, edes jostain;)!

Blogi siis kertoo minusta, projektistani Urhosta, ja omasta elämästäni. Jokapäiväistä kirjoittelua on turha edes toivoa, koska talleilen joka päivä, jos vain voin. Pyrin pitämään blogia mielenkiintoisena. Vlogaan ( vasta kun enemmän tilaajia, koska en yksin jaksa höpöttää, ja ääni menee kamerassa niin perseelleen että ei turhaan huvittaisi kuvata... ja vlogeja tulee kun saan oman koneen toimimaan, jos saan...), arvontoja, spessuja, erikoispostauksia, kuvia, videoita ja toiveiden toteutusta. Jos nappasi, liity lukijaksi! Jos ei napannut, niin jatketaan yhä hetki:)

Talli jolla käyn, on pieni yksityistalli, jolla ei saa kuka tahansa käydä. Tallin periaate on, että hoitaja tekee tallityöt, ja palkaksi saa ratsastaa omalla hoitsulla/liikutushepalla/projetilla. Tallilla tosiaan asuu 4 hevosta ja 3 ponia. kaikki hoitajat tallilla tuntee toisensa. Tosiaan, mainitsenpa tähän väliin että hoidan välillä (en ratsasta:) ) yhtä ponia, Toskista. Tallilla tulee todellakin tehtyä yhtä ja toista, ajellaan, ollaan yötä, pidetään keskenään pikkukisoja, maastoillaan, tuuppaillaan ja hypätään! Mokia tuuppaa tulemaan sitämukaa kun kerkeää ratsastaa, hah, meillä menee aina lujaa! Jos vihdoin nappasi, olisi kiva, jos rupeaisit lukijaksi! Kiitos!

1 kommentti:

  1. Ihana banneri! :-) mielestäni olisi kivempi jos se olisi ollut hieman isompi, mutta tykkään silti. Mielenkiintoista myös että "työstän" itsekkin ravurista ratsua joten taidankin laittaa blogin kirjanmerkkeihin ja jäädä seurailemaan jatkoa! :) Oli myös kiva kun olit tehnyt "esittelysivun" sekä hevoselle että sinulle niin vaikka blogi onkin vasta aloitettu, selvisi perustiedot sieltä vilkaisemalla. :-)

    VastaaPoista