lauantai 21. syyskuuta 2013

7# kiireitä

Noniin, tosiaan, en oo aikoihin kirjottanu, koska en vaan oo kerenny, aika on vaan menny ja hurahtanu ohi.... Mutta nyt, kerron siitä mitä on tapahtunu...

Aluks kun maarit lopetti, Urholla oli pukkiongelma, joka lieventy siis vasta, kun Maarit lopetti. Sitten se ei tehny enään niin pahoja pukkeja, vaan se teki niitä koko ajan. Ajateltiin että se on kipeä, niinhän se vähän oliki... Sitte ei hetkeen ratsastettu, ja heidi alkoi hoitaa ( Omistajan kummityttö, oisko noin 18v?) ja hänellä Urho ei tehny ratsastaessa mitään, ja mulla ja tialla se taas vaan riehu... Joka kerta sama homma: alkukäynnit ok ---> ohjat tuntumalle pystyyn-aasinpukki sarjaa. Mutta ei heidillä. Heppa ei ollu enään niin kipeä, joten se toimi heidillä hyvin, ja muilla ei.

 Kyselin sitten Heidiltä neuvoja, ja päädyimme tulokseen käyttää raippaa. Ja se toimi. Urho kulki taas aivan mahtavasti eteen, ja olin siihen tyytyväinen. Maaria auttaa mua ajoittain urhon kanssa, jotta se  sais vähä vaihtelua, ja että mulla ei menis tallilla ain puoleenyöhön asti, ja opetan myös Maarialle ratsastusta Urholla. Tallilla on myös ollut kaiken näköistä, Tian synttärit, Pesonen-kissa kuoli, jne.... mutta tässä lyhyt päivitys urhosta:)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti